Nasze Social Media

OPINIE NASZYCH GOŚCI

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów
Średnia opinia

9.7

10 / 10
21 luty 2020

Patrycja, Wieliczka

Opinia o Hotelu: Wszystko było super, a tak najbardziej to zorganizowany sylwester dla dzieci! Rewelacja!!!

Nasze SPA: Bylibyśmy z dwójką małych dzieci więc niestety brakło nam czasu na SPA:-(

5 / 5
21 luty 2020

Justyna, Koniecpol

Opinia o Hotelu: Polecam.

8 / 10
21 luty 2020

Magdalena, Warszawa

Opinia o Hotelu: Śniadanie było pyszne - bardzo duży wybór produktów, wszystko świeże i gorące. Obsługa na recepcji miła i uśmiechnięta! Fajny basen, jacuzzi i sauna oraz przemiła kosmetyczka w SPA.

9.8 / 10
26 marzec 2019

Katarzyna, Radostowice

Opinia o Hotelu: obsługa!

Nasze SPA: basen, jacuzzi

10 / 10
25 marzec 2019

Jarosław, Ogrodzieniec

Opinia o Hotelu: Bardzo ładny nowy wystrój wnętrza, pyszne śniadanka. Hotel godny polecenia!

9.5 / 10
06 czerwiec 2018

aneta, lublin

Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa hotelowa, śniadanie bardzo dobre, Wifi dobre, basen czysty Polecam ten hotel.

9.2 / 10
06 czerwiec 2018

Jacek, Boronów

Opinia o Hotelu: Wygodny przestrzenny pokój, bardzo miły personel, smaczne śniadania.

9.7 / 10
06 czerwiec 2018

Wojciech, Warszawa

Opinia o Hotelu: Bardzo dobra obsługa, ekstra śniadania. Wielkim plusem jest basen i sauny!

9.2 / 10
06 czerwiec 2018

Leszek, Balice

Opinia o Hotelu: Śniadanie z niesamowitą ilością potraw - bardzo zróżnicowane!

9.7 / 10
06 czerwiec 2018

Iwona, Łódź

Opinia o Hotelu: Bardzo dobre śniadania, do wyboru kilka pozycji na ciepło, dodatkowy ręcznik na basen i saunę, bar nocny z dobrymi drinkami, pokój zabaw dla dzieci, wypożyczalnia rowerów, możliwość pobytu z kotem, sprawne meldowanie I wymeldowanie, bez czekania I wypełniania kilku druków.

10 / 10
07 maj 2014

Justyna, Częstochowa

Opinia o Hotelu: Czyste pokoje i ładne łazienki, możliwość korzystania z basenu i jacuzzi, wypożyczalnia rowerów. Bardzo dobre posiłki. Duże wrażenie zrobiła na nas obsługa hotelu zaczynając od recepcji poprzez posiłki do obsługi baru-lokalu. Ludzie zaangażowani, uprzejmi, pogodni i otwarci na rozmowy z klientami, do takich miejsc chce się wracać.

Nasze SPA: Nie skorzystaliśmy - następnym razem :-)

10 / 10
21 sierpień 2013

Błażej, Syrynia

Opinia o Hotelu: Niewątpliwie Basen stanowił duża atrakcje a także możliwość korzystania z internetu:)

Nasze SPA: NIe brałem Udziału

10 / 10
24 sierpień 2012

Jolanta, Dąbrówka

Opinia o Hotelu: Hotel wysokiej klasy ,czyściutki,przemiła obsługa ,pokoje sprzątane codziennie wraz z wymianą ręczników,pyszne i urozmaicone jedzenie.Najpiękniej położony Hotel w okolicy (deptak i ścieżka rowerowa wzdłuż Żylicy)

Nasze SPA: Cudowny masaż gorącymi kamieniami wzmocnił mnie do dalszej wędrówki po górach.

Oferty SpecjalnePolecane pakiety

Powered by hotelsystems.pl

Bezpieczny hotel